Home / Doesburg-Regiobode / Prijswinnaars puzzeltocht Meipoortstraat

Prijswinnaars puzzeltocht Meipoortstraat

DOESBURG- Tijdens de intocht van Sint Nicolaas in Doesburg was er in de Meipoortstraat door de winkeliers een puzzeltocht uitgezet. In alle etalages lagen chocoladeletters en die vormden samen een woord. De kinderen konden hiermee een mooie prijs winnen. Makkelijk was het niet, want gezocht moest worden naar Sinterklaas Kapoentje. Dat was dus puzzelen, met al die losse letters. Natuurlijk hebben de ouders de kinderen hiermee geholpen, want anders was het wel heel moeilijk voor ze. Vorige week was bij Blokker de prijsuitreiking. Lotte (3 jaar), Stijn (6 jaar) en Joppe (7 jaar) waren de gelukkigen die een hele grote doos vol met speelgoed mochten ophalen. De kinderen waren hier zichtbaar heel blij mee. Deze actie was gesponsord door alle ondernemers van de Meipoortstraat. Een heel leuk idee en gezien het grote aantal inzendingen ook een succes.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.