Home / Rheden-Regiobode / Postduiven tentoongesteld

Postduiven tentoongesteld

Postduiven tentoongesteld

VELP – Postduivenvereniging Velp-Zuid houdt haar jaarlijkse tentoonstelling van vrijdag 7 tot en met zondag 9 december. Vrijdagavond is de zaal open vanaf 19.00 uur, zaterdag worden de ingezette duiven gekeurd; de zaal is open vanaf 18.30 uur. Op zondag is de zaal open vanaf 11.00 uur en rond 16.00 uur is de prijsuitreiking voor de winnende duiven. Tijdens de geopende uren kunnen bezoekers weer deelnemen aan een loterij met een ‘grandioze prijzentafel’. Bezoekers zijn van harte welkom in het duivenlokaal aan de Merwedestraat 8a te Velp.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.