Home / Brummen-Regiobode / Popquiz Brummen is na acht jaar traditie op Derde Kerstdag

Popquiz Brummen is na acht jaar traditie op Derde Kerstdag

BRUMMEN – De vier leden van de werkgroep Popquiz Brummen zijn hard aan het werk voor de nieuwste editie van de quiz. De quiz wordt zoals altijd gehouden op Derde Kerstdag, donderdag 27 december, vanaf 20.00 uur in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek).

“Er is dit jaar de nodige nieuwe muziek in de quiz gestopt”, laat het nieuwe werkgroeplid Karin Beuwer weten. “En natuurlijk zijn er weer enkele bijzondere videocompilaties met een hoog gehalte van herkenning. Ook hebben we weer een aantal verrassingen in petto.” Samen met Robert Kersten, Gert-Jan van Dijk en Theo van Enckevort vormt Beuwer de werkgroep die dit jaar voor de achtste maal de quiz organiseert. Met genoegen laat de organisatie weten dat dit jaar voor de eerste keer in de popquizhistorie een volledig uit dames bestaand team meedoet. Dit onder de naam Quizmiss.

Teams kunnen zich niet meer aanmelden, maar belangstellenden die de quiz als bezoeker willen bijwonen, kunnen nog een kaartje kopen bij boekhandel Hendriks in Eerbeek, Primera Bosman in Brummen en De Vroolijke Frans in Broek. De toegang bedraagt 2,50 euro. Ook zijn er nog plaatsen beschikbaar voor het popbuffet, dat voorafgaand aan de quiz wordt geserveerd. De aanvang is om 17.30 uur. Wie mee-eet, hoeft geen entree meer te betalen voor de quiz. Reserveren kan via info@devroolijkefrans.nl of tel. 0575 – 561719.

www.popquizbrummen.nl

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.