Home / Brummen-Regiobode / Pieten verrassen G-Toppers

Pieten verrassen G-Toppers

Pieten verrassen G-Toppers

LOENEN – De training van de G-toppers van voetbalvereniging Loenermark in Loenen, spelers met een fysieke en/of geestelijke beperking, begon de week voor Sinterklaas net als iedere andere training. Gezamenlijk werd er een warming-up gedaan om vervolgens in twee groepen te gaan trainen. Totaal onverwachts kwam tijdens de training een groep zwarte pieten met veel kabaal het veld op. En tot verbazing van de spelers en trainers deden ze mee met de training. Dat de meesten nog niet vaak gevoetbald hadden, bleek al snel maar dat mocht de pret niet drukken. Als verrassing hadden ze voor alle spelers en trainers een surprise meegenomen.

Lees ook

Sfeervolle Kerstmarkt bij Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

BEEKBERGEN – Op zaterdag 15 december vindt vanaf 11.00 uur in Beekbergen weer de sfeervolle …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.