Home / Belangrijk / Persoonlijk kerstconcert Feeling

Persoonlijk kerstconcert Feeling

DREMPT – Koor Feeling geeft op Eerste Kerstdag, dinsdag 25 december, een kerstconcert in de Willibrorduskerk in Achter-Drempt. Vanaf 10.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om te komen luisteren of zelf mee te zingen.
Het Dremptse koor Feeling bestaat al sinds de jaren vijftig en zingt in een ongedwongen sfeer. Het repertoire is heel breed en varieert van Marco Borsato tot U2 en van Ilse de Lange tot Il Divo. “Dit jaar is het concert anders opgezet”, vertelt dirigente Ine Buiting. “We hebben alle koorleden gevraagd op te schrijven waar zij aan denken met Kerst, wat het voor hen betekent. Aan de hand van die verhalen en herinneringen hebben we liedjes uitgezocht. Daardoor wordt het dit jaar een heel persoonlijk concert, met nog meer gevoel dan wat we altijd al in onze liedjes proberen te leggen.” De entree is gratis en ook de koffie en thee na afloop worden door het koor aangeboden.

www.feeling-drempt.nl

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.