Home / Brummen-Regiobode / Pater Dekkerhuis zoekt webmaster

Pater Dekkerhuis zoekt webmaster

EERBEEK – De website van het Eerbeekse Pater Dekkerhuis, www.stichtingpaterdekker.nl, heeft onderhoud nodig. “Onder de huidige vrijwilligers en bestuursleden is helaas niemand die goed is ingewijd in deze materie. Het lezen van iedere website, en dus ook die van het Pater Dekkerhuis, is alleen interessant als deze actueel is”, aldus de oproep van het Pater Dekkerhuis. “De basisinformatie is goed en is niet aan veel verandering onderhevig. Het gaat met name om het verwijderen van activiteiten die geweest zijn en het toevoegen van nieuwe activiteiten.” Wie belangstelling heeft voor deze functie kan contact opnemen met de voorzitter van de stichting, Harry Hoekstra via tel. 06 – 20759200.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.