Home / Rheden-Regiobode / Patchworkcursus Atarashii

Patchworkcursus Atarashii

DIEREN – Na patchworkcursussen te hebben gegeven in de Engelse Paper Piecing techniek start LoReMa Patchwork in het nieuwe jaar met een cursus Atarashii. Atarashii is een Japanse vouwtechniek waarbij een cirkel om een vierkant gevouwen wordt. Door variaties aan te brengen in cirkel en vierkant worden zeer verrassende resultaten verkregen. Wat deze techniek onderscheidt van andere patchworktechnieken is dat elk blokje al een compleet mini-quiltje is. De cursus kost 70 euro per persoon. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Lo Re Ma Patchwork. Aanmelden kan via marion.h.nap@gmail.com.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.