Home / Brummen-Regiobode / Papierworkshops bij De Middelste Molen

Papierworkshops bij De Middelste Molen

LOENEN – Papierfabriek De Middelste Molen in Loenen gaat komend jaar nauw samenwerken met twee enthousiaste papierkunstenaars die al jaren kunst maken op basis van eigen handgeschept papier. Betty Disco en Miriam van der Linden werken sinds 2009 als papierkunstenaarsduo samen. Zij exposeren in binnen- en buitenland. De kunstenaars willen hun ervaring delen met mensen die belangstelling hebben in handgeschept papier. Daarom bieden zij een aantal workshops aan. Behalve het geven van de basistechnieken gaan zij ook schilderen met papierpulp en werken met exotische vezels. Er worden verschillende workshops aangeboden: van originele kaarten tot papier voor een eigen schetsboek, een kunstwerk of object. Beginners zijn welkom voor deze cursussen. Ervaring met papierscheppen is niet nodig, maar ook professionele kunstenaars zijn welkom.

www.demiddelstemolen.nl
www.papiertuin.nl

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.