Home / Belangrijk / Paper Valley Dancers huldigt jubilarissen

Paper Valley Dancers huldigt jubilarissen

EERBEEK – Een aantal leden van de Paper Valley Country Dancers uit Eerbeek is tijdens de algemene ledenvergadering op 28 november gehuldigd voor een jubileum. Jannie Beumkes en Rijna Krijt zijn vijf jaar lid, Gerda Dolman en Margriet Wagenvoort tien jaar, Gerrie David, Adri diGiacomo en Nel Dielissen vijftien jaar en Geesje Bonhof, Bets Lazones en Arie, Bep en Geesje Voskamp twintig jaar. Zij ontvingen uit handen van voorzitter Nel Dielissen een roos, een oorkonde en een handdoekje met opgeborduurde clubnaam.
De dansvereniging kan nog steeds nieuwe leden gebruiken. Bij bestuurslid Adri di Giacomo is meer informatie verkrijgbaar via tel. 0313 – 653348. Elke woensdagavond vanaf 19.00 uur wordt gedanst in het Tjark Rikscentrum in Eerbeek. Belangstellenden kunnen gerust binnenlopen om vrijblijvend kennis te maken met linedance.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.