Home / Doesburg-Regiobode / Overdekte vlooienmarkt in Doesburg

Overdekte vlooienmarkt in Doesburg

Overdekte vlooienmarkt in Doesburg

DOESBURG – Op zondag 9 december wordt er weer een vlooienmarkt gehouden in sporthal Beumerskamp in Doesburg. Bezoekers kunnen daar tussen 09.00 en 16.00 uur snuffelen tussen de tweedehands spullen, antiek, curiosa, brocante, huisraad, kleding en andere snuisterijen. Zelf een stand huren is ook mogelijk. Een kraam van 4 meter, met dakje, kost 25 euro. Een grondplaats van 6 meter kost 15 euro. Reserveren kan op de website of via tel. 06 – 39108152. De entree van de markt bedraagt 3 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor 65-plussers. Voor kinderen tot twaalf jaar onder begeleiding is de toegang gratis. De sporthal zorgt voor de catering en een gezellig terras.

www.animo-vlooienmarkten.nl

Lees ook

Stormschade in Angerlo

ANGERLO – De brandweer van Giesbeek is donderdagochtend 21 januari druk geweest met het opruimen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.