Home / Alle-Regiobode / Outdoortraining op Posbank

Outdoortraining op Posbank

RHEDEN – De natuur in, de Posbank op, ontspannen èn energie op doen. Op woensdag 12 en zaterdag 15 december is er de Mind-Walk WinterWarmte. In deze outdoor training van anderhalf tot twee uur wordt ‘het innerlijk vuurtje opgestookt’ met bewegingsseries.

Ook wordt met loop- en mediatieoefeningen de rust weer opgezocht. Het thema warmte gaat over de warmte in jezelf en de warmte die je voelt voor de mensen en voor de dingen om je heen. Volgens trainer Ingrid Kooijman is het in december echt niet te koud om buiten te zijn: “Met de juiste kleding en oefeningen die het vuurtje binnenin lekker opstoken, geeft de buitentraining je energie maar ook rust en kalmte.”
Mind-Walk is een mindfulness-based trainingsprogramma dat geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. De kosten bedragen 15 euro inclusief thee, wat lekkers en materialen. De trainingen beginnen om 9.30 uur in de omgeving van Paviljoen de Posbank. Aanmelden kan bij Ingrid Kooijman via een mail naar ik@ingridkooijman.nl of een appje naar 06-16812427 met daarin je e-mailadres.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Gezonde leefstijl

Gezondheid wordt over het algemeen gezien als de belangrijkste factor voor een goed en gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.