Home / Rheden-Regiobode / Oudjaarsavond in de Oude Jan

Oudjaarsavond in de Oude Jan

VELP – De Gereformeerde Kerk vrijgemaakt van Duiven-Velp houdt op oudejaarsavond, maandag 31 december, om 19.30 uur een kerkdienst in de Oude Jan in Velp. Dominee Rob Nijhoff leidt de bijeenkomst en spreekt over het thema ‘Van oud naar nieuw? Of: meer van hetzelfde?’ Dominee Nijhoff geeft een hoopvolle boodschap met de Bijbel in de hand. De tekst voor de preek is Matteüs 13:52.
Kerkdiensten van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt van Duiven-Velp worden doorgaans gehouden in de witte kapel in Duiven, maar soms vinden ze elders plaats. Zo ook op zondagmiddag 30 december. Dan houdt de gemeente een dienst in de Oude Jan in Velp. Deze begint om 16.00 uur en ds. Boersema zal de bijeenkomst leiden. Iedereen is in beide diensten van harte welkom.

www.duiven-velp.nl

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.