Home / Nieuws / Ouderen in gesprek met wethouder Hofstede

Ouderen in gesprek met wethouder Hofstede

RHEDEN – Zo’n zeventig senioren uit de gemeente Rheden zijn op donderdag 29 november in gesprek gegaan met wethouder sociale zaken Gea Hofstede. Mevrouw Aly Wolsink leidde de discussie in Ons Huis in Rheden op een ‘soepele, maar stevige manier’.

Er werden meer dan twintig vragen gesteld over uiteenlopende onderwerpen. Als je het niet meer alleen redt, maar nog wel in je eigen huis kan blijven wonen, hoe kom je dan aan zorg-op-maat? De wethouder adviseerde dan contact op te nemen met de gemeente. Ook werd gevraagd waarom de gemeente niets doet aan het verdwijnen van de brievenbussen, pinautomaten en de huisartsenpost. De reden is dat de gemeente daar ‘helaas’ niet over gaat. Men was ook benieuwd waarom er nog niet is begonnen met de bouw van de dertig aanleunwoningen op het terrein van het Lorentzhuis in
Organisator COSBO, de Algemene Senioren Vereniging Rheden-Rozendaal, kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.