Home / Rheden-Regiobode / Oudejaarsparty met Bram Boender

Oudejaarsparty met Bram Boender

ELLECOM – Op vrijdagavond 28 december komt Bram Boender naar de Peerdestal in Ellecom om samen met DJ Rico Easter en André de Roos, van het duo Kump Goed, een gevarieerd muzikaal programma te verzorgen dat in het teken staat van een oudejaarsparty. Verschillende muziekgenres zullen deze avond passeren. Bram en zijn gitaar zijn onafscheidelijk. “Als singer-songwriter weet Bram zijn publiek te grijpen. Hij volgde een muzikale opleiding en was leadzanger in een hardrockband, maar in de loop der jaren heeft hij zijn eigen stijl verder ontwikkeld tot een hedendaagse poppy sound”, aldus de Peerdestal. De zaal gaat open om 20.30 uur. De oudejaarsparty is gratis toegankelijk voor iedereen vanaf achttien jaar.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.