Home / Rheden-Regiobode / Optreden Phat Cool Big Band

Optreden Phat Cool Big Band

VELP – In het Sem Café in Velp speelt zondagmiddag 16 december tussen 15.30 en 18.00 uur de Phat Cool Bigband. De band telt negentien muzikanten uit de regio. Het voortdurend wisselende repertoire bestaat momenteel uit spannende stukken van onder andere Gordon Goodwin, Robert Scherpenisse, Herbie Hancock, Martin Fondse, Pat Metheny, Benjamin Herman, Joost Dieho, Henry Mancini en Duke Ellington. Deze zondag wordt de muzikale kracht van deze Big Band versterkt door zangeres Floor Kraayvanger. De entree is vrij.

www.semcafe.nl

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.