Home / Rheden-Regiobode / Optreden Bigband Dieren

Optreden Bigband Dieren

Optreden Bigband Dieren

SPANKEREN – Bigband Dieren treedt op dinsdag 11 december op in het Dorpshuis in Spankeren. Het is het laatste optreden van de band van dit jaar. Het is ook de laatste keer dat zangeres Carin Verhoeven met de band optreedt; zij verhuist naar Italië. Het optreden begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. De bigband laat weten nog op zoek te zijn naar trompettisten en trombonisten.

www.bigbanddieren.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.