Home / Rheden-Regiobode / Openingstijden gemeentehuis Rozendaal in kerstvakantie

Openingstijden gemeentehuis Rozendaal in kerstvakantie

ROZENDAAL – In de periode van 24 december tot en met 1 januari is het gemeentehuis in Rozendaal beperkt geopend en beperkt telefonisch bereikbaar. Op maandag 24 december en Eerste en Tweede kerstdag is het gemeentehuis gesloten. Donderdag 27 december is het gemeentehuis geopend en telefonisch bereikbaar. Bureau Burgerzaken is deze dag geopend van 08.30 tot 10.00 uur. Vrijdag 28 december is het gemeentehuis geopend en telefonisch bereikbaar tot 12.30 uur. Bureau Burgerzaken is deze dag open van 08.30 tot 10.00 uur. Maandag 31 december en dinsdag 1 januari is het gemeentehuis gesloten. Vanaf woensdag 2 januari is het gemeentehuis weer geopend tijdens openingsuren van 8.30 tot 12.30 uur en de gehele dag telefonisch bereikbaar.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.