Home / Rheden-Regiobode / Opening expositie Tijdgeest in Velp

Opening expositie Tijdgeest in Velp

Opening expositie Tijdgeest in Velp

VELP – Op zaterdag 8 december wordt in Nieuwe Ruimte in Velp de expositie Tijdgeest geopend. In deze expositie laten de deelnemende kunstenaars zien hoe zij de tijd waarin wij nu leven ervaren. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 8 december om 14.00 uur. Tijdgeest daagt de kunstenaars die meedoen aan de expositie uit om de schoonheid van onze tijd te tonen, en de lelijkheid ervan. Om uitdrukking te geven aan de onzekerheid en onveiligheid die veel mensen ervaren. Hoe zij het mondialer, kleiner worden van de wereld beleven.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.