Home / Rheden-Regiobode / Opening expositie O68

Opening expositie O68

Opening expositie O68

VELP – In Galerie O68 in Velp wordt zondag 9 december tussen 15.00 en 17.00 uur een nieuwe expositie geopend, getiteld Hoezo….. Ad Elli Els Klaas Marten. Getoond worden werken van Ad Gerritsen, Elli Slegten, Els van ‘t Klooster, Klaas Gubbels and Marten Hendriks. De opening wordt verricht door Ype Koopmans, kunsthistoricus en directeur van Museum More. De expositie is geopend van donderdag tot en met zondag tussen 13.00 en 17.00 uur en daarbuiten op afspraak. Galerie O68 is gevestigd aan de Oranjestraat 68 in Velp.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.