Home / Rheden-Regiobode / Open kerk met Kerst

Open kerk met Kerst

VELP – Het is inmiddels een beetje traditie geworden dat de Grote Kerk in Velp op Eerste Kerstdag geopend is voor iedereen die even binnen wil lopen om naar de kerststal te kijken, van de rustige sfeer en kerstmuziek te genieten, even te praten of juist stil te zijn. Ook dit jaar zal de kerk open zijn, aansluitend aan de kerkdienst, tot 16.00 uur. Er staan verschillende kerststallen en er wordt koffie, thee en chocolademelk geschonken. Om 12.00 uur wordt er een kerstlunch gehouden, waarvoor iedereen zich kan opgeven bij pastor Janneke Bron via janneke.bron@pknvelp.nl. Voor deze lunch wordt een vrijwillige bijdrage naar draagkracht gevraagd.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.