Home / Rheden-Regiobode / Open huis De Paperclip

Open huis De Paperclip

VELP – Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp heeft voor de eerste helft van 2019 weer een programma samengesteld met vele cursussen en activiteiten. Iedereen die eens kennis wil komen maken, is zaterdag 5 januari welkom bij het open huis.

Bezoekers aan De Paperclip kunnen tegen een kleine bijdrage deelnemen aan vele cursussen en activiteiten tegen een kleine bijdrage. Denk aan diverse kaartspelen zoals bridge, klaverjassen of jokeren, maar ook biljarten en koersballen is mogelijk, evenals een cursus Spaans of kunstgeschiedenis. In een huis aan huis te verspreiden brochure in Velp Zuid wordt het programma toegelicht. Voor de meeste activiteiten geldt dat er op elk gewenst moment gestart kan worden. Op paperclipvelp.nl staat alle informatie en is het mogelijk in te schrijven voor de cursussen.
Wie een cursus of activiteit in De Paperclip wil houden, is altijd welkom zich te melden. Ook kan het ontmoetingscentrum nieuwe vrijwilligers gebruiken voor het enthousiaste team. De Paperclip houdt daarom zaterdag 5 januari van 14.00 tot 16.00 uur open huis. Iedereen die kennis wil komen maken, is van harte welkom. De koffie en thee staan klaar.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.