Home / Brummen-Regiobode / Opbrengst Kerstverkoop

Opbrengst Kerstverkoop

LOENEN – Het vergt wel veel voorbereiding, maar als de opbrengst dan ook nog volgens verwachting is, heeft men dubbel plezier van de arbeid. De dames van de werkgroep Kerstverkoop Protestantse kerk in Loenen hebben het de laatste weken erg druk gehad. Voorheen organiseerde de hervormde vrouwengroep Naomi de verkoop. Tijdens de verkoop van zaterdag 15 december gingen de gemaakte graftakken en kerststukjes grif van de hand. Zelfs uit Eerbeek kwam men naar het Jeugdhuis om inkopen te doen. Zondagmorgen werden na de dienst in de Protestantse kerk nog de laatste kerststukjes verkocht. Daarna kon de stand worden opgemaakt. Met een opbrengst van 2280 euro waren de dames dik tevreden.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.