Home / Rheden-Regiobode / Ons Raadhuis in het nieuwe jaar

Ons Raadhuis in het nieuwe jaar

VELP – Ons Raadhuis aan de Nieuwstraat 1 in Velp is gesloten in de periode tussen Kerst en oud op nieuw. Vanaf 7 januari wordt gestart met een nieuw programma met een groot aanbod van bestaande en nieuwe activiteiten, zoals Dance Fit, Schilderen voor beginners, Mindfulness voor ouderen, tai chi en een wandelgroep. Daarnaast is er een uitgebreid vast programma en kan er dagelijks van 9.30 tot 16.30 uur vrijblijvend worden binnengelopen voor een praatje en een kop koffie of thee.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Wethouder Budel met kinderen in gesprek over buitenspelen

RHEDEN – Woensdagochtend 9 juni ging wethouder Marc Budel met de kinderen van groep 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.