Home / Brummen-Regiobode / Omega-lezing in Brummen

Omega-lezing in Brummen

BRUMMEN – In Brummen wordt op donderdag 20 december om 13.30 uur aan De Kamp 9 een Omega-lezing gegeven. Ingegaan wordt op een kosmisch plan dat actief is om wereldwijd met elkaar in eenheid en vrede te leven. “Het boeiende van de lezing is dat deze wordt gegeven in de Omega-energie. Deze energie heeft een weldadige, zuiverende uitwerking op de bezoekers”, aldus de organisator. De lezing duurt ruim een uur en wordt in eenvoudig Engels gegeven. De intro en nabespreking zijn in het Nederlands. De toegang is gratis.

Liesbeth de Groot, tel. 06 – 49645 026
info@liesbethdegroot.com.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.