Home / Rheden-Regiobode / Oliebollenactie Rheden

Oliebollenactie Rheden

RHEDEN – Ook dit jaar zal de March & Showband Rheden weer oliebollen en appelbeignets bakken. Het clubgebouw de Muziekhal wordt weer omgebouwd tot bakkerij, waarin de productie van de oliebollen geheel in eigen hand ligt. Op vrijdag 28 december wordt er gestart met het bakproces. De leden zullen op zaterdag 29 december vanaf 10.00 uur in Rheden langs de deuren gaan om de ‘overheerlijke oliebollen en appelbeignets’ te verkopen. Op zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 december staan er verkoopkramen in Rheden tegenover de Dekamarkt én op de hoek Steenbakkersweg/Worth Rhedenseweg. Bestellingen kunnen worden gedaan via oliebollen@march-showbandrheden.nl of via tel. 026 – 4953659. Op verzoek bezorgt de band bestellingen bij mensen thuis op zaterdag 29 december. Vijf oliebollen kosten 3 euro, de appelbeignets gaan voor 2,50 euro per twee stuks over de toonbank.

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.