Home / Doesburg-Regiobode / Oliebollen in Hummelo en Keppel

Oliebollen in Hummelo en Keppel

REGIO – Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december zal Muziekvereniging Hummelo en Keppel weer haar jaarlijkse oliebollenactie houden. Op beide dagen zullen de muzikanten op pad gaan en de inwoners van de voormalige gemeente Hummelo & Keppel aan huis de gelegenheid bieden overheerlijke, versgebakken oliebollen te kopen. De oliebollen zijn, net als voorgaande jaren, versgebakken, groot van formaat en van bakkerskwaliteit. Een smakelijke bol voor een eerlijke prijs, aldus de organisatie. Ze vult nog aan: “We zijn er van overtuigd dat u er ook dit jaar weer van zult genieten.”

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg uitgesteld

DOESBURG – Caleidoz heeft besloten de viering van de Dag van de Ouderen in Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.