Home / Brummen-Regiobode / Oecumenische kerstsamenzang

Oecumenische kerstsamenzang

KLARENBEEK – De oecumenische kerstsamenzang in Het Boshuis aan de Kerkweg 2 in Klarenbeek vindt dit jaar plaats op de derde Adventszondag, zondag 16 december. Dit jaar is het thema Op Weg naar het Licht. Aan de viering wordt medewerking verleend door Gerda Jansen, Muziekvereniging Klarenbeek onder leiding van Inge Lage Venterink, His Voice onder leiding van Gerton Woudt en Anne Capel en Gemma Scherpenzeel, beiden op dwarsfluit. Tijdens de dienst zijn er twee collectes: één voor de bestrijding van de onkosten en één voor het goede doel Caritas Klarenbeek. De Werkgroep Caritas ondersteunt mensen met een financieel of sociaal probleem, zonder onderscheid naar religieuze achtergrond. De kerstsamenzang start om 18.30 uur en vanaf 18.00 uur kunnen belangstellenden alvast genieten van de muziek van Anne en Gemma. De samenzang duurt ongeveer een uur. Na afloop kunnen aanwezigen onder het genot van een kopje koffie, thee of ranja nog even napraten. De toegang is vrij.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.