Home / Brummen-Regiobode / Ochtendwandeling met IVN-Eerbeek

Ochtendwandeling met IVN-Eerbeek

BRUMMEN – Op donderdag 20 december vindt de laatste seizoenswandeling van 2018 van IVN-Eerbeek plaats. Ook deze wandeling wordt gehouden op landgoed Groot Engelenburg in Brummen, met dit keer aandacht voor de natuur in de winter. De natuur is nu ogenschijnlijk grotendeels in rust. Dit is de derde seizoenswandeling in een serie van vier. De wandeling start om 09.30 uur op het parkeerterrein bij de ingang van het landgoed Groot Engelenburg aan de Eerbeekseweg in Brummen en duurt anderhalf tot twee uur. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Sandra Omlo, tel. 0313 – 416747

www.ivn-eerbeek.nl

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.