Home / Brummen-Regiobode / Nieuwjaarsreceptie Brummen in teken van sport en bewegen

Nieuwjaarsreceptie Brummen in teken van sport en bewegen

BRUMMEN – De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Brummen staat komend januari in het teken van sport en bewegen. Zo worden onder andere mensen gehuldigd die een bijzondere sportprestatie hebben geleverd.

Een vast onderdeel van de nieuwjaarsbijeenkomst is de nieuwjaarsrede, die wordt uitgesproken door burgemeester Alex van Hedel. Dit keer is ervoor gekozen de bijeenkomst het thema Sport en Bewegen mee te geven. De receptie wordt daarom georganiseerd in samenwerking met de medewerkers van Stichting Sportkompas. Dit betekent dat er niet alleen gelegenheid is om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar ook is er een aantal activiteiten die zowel voor jong als oud interessant en uitdagend zijn.

Mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan sport en bewegen in de gemeente Brummen of die in het afgelopen jaar een bijzondere sportprestatie hebben geleverd, kunnen worden aangemeld. Zij worden dan tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdagavond 2 januari in het zonnetje gezet. Deze mensen kunnen worden voorgedragen via bijeenkomsten@brummen.nl.
De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op woensdag 2 januari, vanaf 19.30 uur in de centrale hal van het gemeentehuis in Brummen.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.