Home / Alle-Regiobode / Nieuwe wandelgids voor de Veluwe

Nieuwe wandelgids voor de Veluwe

REGIO – Wandelliefhebber Bart van der Schagt, ook bekend als WandelBart, heeft een nieuwe wandelgids over de Veluwe uitgebracht. De gids bevat 22 wandelroutes, onder meer langs de Veluwezoom. De wandelingen, van kort tot lang, in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. De nieuwe wandelgids is te koop bij de boekhandel of via www.wandelbart.nl. De provinciewandelgids Gelderland / Veluwe is de zevende uit een reeks.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Miljoenendans

In Eerbeek en Loenen heeft men de afgelopen week een gat in de nog steeds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.