Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe subsidieverordening in Rozendaal

Nieuwe subsidieverordening in Rozendaal

ROZENDAAL – De gemeenteraad van Rozendaal heeft tijdens de raadsvergadering van 11 december een nieuwe subsidieverordening vastgesteld: de Algemene subsidieverordening Rozendaal 2019. De nieuwe verordening beoogt een vereenvoudiging van de uitvoering van het subsidiebeleid, zowel voor de instellingen en organisaties als voor de gemeente. De huidige subsidieverordening, de Algemene subsidieverordening 2016, was op een aantal punten niet meer actueel. Ook bleek dat hij niet altijd aansloot op de praktijk. De modelverordening van de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) vormt de basis voor de nieuwe subsidieverordening. Deze is vertaald naar de Rozendaalse situatie.

De nieuwe subsidieverordening wordt op 1 januari van kracht. Op aanvragen die vóór 1 januari zijn ingediend zijn de bepalingen van de Algemene subsidieverordening 2016 van toepassing. De nieuwe regeling ligt gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage op het gemeentehuis. Een ieder kan op zijn of haar verzoek een afschrift krijgen van het betreffende raadsvoorstel en -besluit.

Tel. 026 – 3843664
m.jansma@rozendaal.nl

Lees ook

Trainingen Senior Vitaal

RHEDEN – Ieke Salden verzorgt in Rheden Senior Vitaal-trainingen. In deze openlucht circuittraining wordt het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.