Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe expositie in Kunstlab

Nieuwe expositie in Kunstlab

DOESBURG – In december is het thema van de expositie in het Kunstlab Doesburg Later. Tijdens deze expositie zijn onder andere werken van Arjen Vonk te zien zoals het beeld Accepting Both Sides of the Blue Horizon (foto), geïnspireerd op de VPRO-serie Van de Schoonheid en de Troost. Het beeld is bedoeld om troost en hoop te bieden bij ziekte, gebrek en genezing. Arjen heeft een topsportcarrière in onder andere ballroomdansen achter de rug en kort geleden een vijfjarige opleiding beeldhouwen aan de Kunstacademie Arendonk (B) afgerond. Daarnaast beheerst hij het schilderen en fotograferen, maakt hij reliëfs en landarts. Het liefst combineert hij deze technieken. Zijn droom is om hiervan zijn beroep te maken en het begin is er, want hij gaat in het Kunstlab volgend jaar workshops ‘dansend schilderen’ geven. Een idee dat ontstond toen hij daarmee zelf experimenteerde en dat verrassende resultaten opleverde. De winkel en expositie zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en tijdens Culturele Zondag, iedere eerste zondag van de maand.

Lees ook

Na lange tijd weer optreden in Gasthuiskerk

DOESBURG – Na tijden van noodgedwongen sluiting konden muziekliefhebbers zaterdag 12 juni weer hun hart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.