Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe container in Hummelo

Nieuwe container in Hummelo

REGIO – De gemeente Bronckhorst plaatst een nieuwe ondergrondse restafvalcontainer op de hoek van de Groeneweg en Keppelseweg in Hummelo. In totaal plaatst de gemeente op twaalf verschillende locaties in Bronckhorst nieuwe afvalcontainers. Inwoners kunnen zelf hun restafval naar deze containers brengen en zijn dan niet meer afhankelijk van een inzameldag. Soms is een grijze container dan zelfs niet meer nodig. Mensen kunnen in dat geval ervoor kiezen hun grijze container in te leveren bij afvalinzamelaar Circulus-Berkel. De overige nieuwe restafvalcontainers zijn gepland in Keijenborg, Steenderen, Vorden en Zelhem. Naast deze uitbreiding wordt een aantal bestaande milieuparkjes compleet gemaakt. Hiervoor plaatst de gemeente op enkele locaties containers voor textiel en/of oud-papier en/of luiers/incontinentiemateriaal bij.
www.bronckhorst.nl/milieuparkjes

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.