Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe burgemeester Rozendaal wordt op 14 februari benoemd

Nieuwe burgemeester Rozendaal wordt op 14 februari benoemd

ROZENDAAL – Esther Weststeijn – Vermaat wordt per 14 februari benoemd tot de nieuwe burgemeester van de gemeente Rozendaal. Ze is gekozen uit 48 sollicitanten. Weststeijn volgt Jan Hendrik Klein Molekamp op, die met pensioen gaat.

Op dinsdag 17 juli heeft de gemeenteraad van Rozendaal de profielschets voor de nieuwe burgemeester vastgesteld, in het bijzijn van de plaatsvervangend commissaris van de Koning in Gelderland de heer Jan Markink. Vervolgens hebben 48 sollicitanten zich gemeld. Na diverse gesprekken met Jan Markink en de vertrouwenscommissie van de gemeenteraad van Rozendaal, rolde Esther Weststeijn als meest geschikte kandidaat uit de bus.
De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft de aanbeveling van de gemeenteraad en het advies van de plaatsvervangend commissaris van de Koning overgenomen. Esther Weststeijn – Vermaat, nu nog werkzaam als als concerncontroller bij de gemeente Pijnacker-Noordorp, wordt op donderdag 14 februari beëdigd door de plaatsvervangend commissaris van de Koning.

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.