Home / Brummen-Regiobode / Nieuw tenue voor Sportclub Brummen 4

Nieuw tenue voor Sportclub Brummen 4

BRUMMEN – Het vierde elftal van Sportclub Brummen heeft vorige maand een nieuw tenue, bestaande uit shirt, broek en kousen, ontvangen van Fysio Brummen. In aanwezigheid van de sponsors Andries van de Venis (zelf speler van het team) en Peter ten Klooster is de kleding officieel overhandigd. De vereniging is blij met dit mooie gebaar van het Brummense bedrijf en heeft als dank een attentie overhandigd. Hopelijk zal het vierde team niet alleen in het tenue, maar ook via prestaties op het veld gaan schitteren.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.