Home / Rheden-Regiobode / Nieuw koor in Dieren

Nieuw koor in Dieren

DIEREN – In Dieren start een nieuw koor, dat eens in de veertien dagen gezellig gaat zingen in de Oase. “Zingen is een heerlijke hobby, vooral als je dit in een koor doet”, zeggen de initiatiefnemers. Op het repertoire van het nieuwe koor komt onder andere wereldmuziek. Deelnemers zijn welkom een paar keer vrijblijvend mee te zingen. Koorervaring is niet noodzakelijk. Neem voor informatie contact op met Els van Vliet, via elsvanvliet@hotmail.nl of tel. 0313-416601, of met Bouwien Nas via bouwienjos@kpnmail.nl of tel. 0313-415876.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.