Home / Belangrijk / Nieuw bordje bij bondsboom NBvP

Nieuw bordje bij bondsboom NBvP

DIEREN – Aan de Harderwijkerweg in Dieren, ter hoogte van nummer 64, staat sinds twintig jaar een mooie plataan. Dit is de bondsboom van de NBvP, de vrouwenvereniging die tegenwoordig de naam Vrouwen van Nu draagt. Het bordje dat erbij stond is helaas vorig jaar gesneuveld, door de tand des tijds met als finale klap de grasmaaier van de gemeente Rheden. Gelukkig had de vereniging nog een reservebordje bewaard. Dit hebben de dames, samen met Marcel van de gemeente Rheden, bij de plataan geplaatst. Zo is de plataan weer goed herkenbaar als bondsboom.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.