Home / Rheden-Regiobode / Natuur Veluwezoom in winter

Natuur Veluwezoom in winter

RHEDEN – Natuurmonumenten houdt zondag 2 december tussen 14.00 en 16.00 uur een natuurbelevingstocht voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Tijdens deze tocht staan het ontdekken en het beleven van de natuur centraal. Onderweg komen alle zintuigen aan bod. Met opdrachten zoals het maken van een bosparfum, het zoeken naar kleuren en het speuren naar en loslaten van de winddansers maken deelnemers in elk seizoen een bijzondere tocht. De start is bij het bezoekerscentrum in Rheden. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/kinderen.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.