Home / Rheden-Regiobode / Naturalisatieceremonie in Rheden

Naturalisatieceremonie in Rheden

DESTEEG – Op maandag 17 december ontvingen vijftien inwoners van de gemeente Rheden officieel het bewijs van Nederlandse nationaliteit uit handen van burgemeester Carol van Eert. Dit gebeurde in het gemeentehuis in De Steeg. De burgemeester ontving de genodigden in de raadszaal en hield een korte toespraak. Zeven vrouwen en acht mannen legden vervolgens de verklaring van verbondenheid af. Daarna ontvingen zij uit handen van de burgemeester het bewijs van de Nederlandse nationaliteit. In totaal hebben in 2018 42 inwoners (19 vrouwen en 23 mannen) in de gemeente Rheden de Nederlandse nationaliteit gekregen. Vorig jaar waren dat er 43.

Foto: Lot Louisa

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.