Home / Doesburg-Regiobode / Mystieke Midwinterhoornwandeling in Doesburg

Mystieke Midwinterhoornwandeling in Doesburg

DOESBURG – Honderden deelnemers wandelden afgelopen zondag weer mee met de vijfde editie van de Midwinterhoornwandeling in Doesburg. De winterse wandeling door en rond de stad besloeg 7 of 20 kilometer. De wandelaars kwamen onder andere langs de vestingwallen. Deelnemers aan de 20 kilometer lange tocht bereikten zelfs het buitengebied van Angerlo. Op verschillende plaatsen langs de route klonken de mystieke warme tonen van de houten midwinterhoorns. De dertien enthousiaste leden van de Midwinterhoorngroep Doesburg bliezen niet alleen op de hoorns om ze te laten horen, ze lieten ook zien hoe een hoorn wordt gemaakt.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.