Home / Rheden-Regiobode / Muzikale vesper met Velper Bach

Muzikale vesper met Velper Bach

Muzikale vesper met Velper Bach

VELP – In de Oude Jan in Velp wordt zondag 9 december om 19.00 uur een muzikale vesper gehouden, met medewerking van het Velper Bach Ensemble en onder leiding van Frank Litjens. De vesper staat in het teken van advent, wat ‘komst’ betekent. Komst van Gods licht. Dat klinkt door in de liederen en teksten in deze vesper. Het Velper Bach Ensemble geeft op 16 december een kerstconcert in de Grote Kerk, in deze vesper krijgen aanwezigen vast een klein voorproefje daarvan. De vesper wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Velp, voorganger is pastor Janneke Bron en organist is Onno de Groot.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.