Home / Brummen-Regiobode / Mooie Kersttaarten in Eerbeek

Mooie Kersttaarten in Eerbeek

EERBEEK – De Kerstworkshop bloemschikken van de Zonnebloem Eerbeek-Hall bezorgde de twintig gasten en vijf vrijwilligers een ‘geweldige middag’. De workshop werd gehouden in het Tjark Riks. Een Kersttaart was de bedoeling. Dat leek veel gasten te ingewikkeld. Maar onder de bezielende leiding van Riek Peppelenbos en de vrijwilligers en de grote hoeveelheid aan groen, bloemen en materialen kwam er heel wat creativiteit los en werden er prachtige sfeervolle kersttaarten gemaakt. De deelnemers waren zo enthousiast dat ze dit volgend jaar wel weer willen doen. Met dank aan Riek Peppelenbos voor de organisatie van deze workshop ging iedereen blij met hun eigengemaakte kerstversiering naar huis.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.