Home / Doesburg-Regiobode / Mooie kerststukjes in Hummelose kerk

Mooie kerststukjes in Hummelose kerk

HUMMELO – De mooiste kerststukjes en graftakken waren vrijdag en zaterdag te koop in de Hummelose Kerk. Vele creatieve vrijwilligers zijn druk geweest met de groene creaties, die altijd gretig aftrek vinden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zaterdagmiddag, bij sluiting van de kerstmarkt, de meeste stukken wel weg waren. Bezoekers aan de markt konden er een leuk uitje van maken, compleet met lekkere wafels en nieuwjaarsrolletjes. Sfeervolle muziek zorgde voor een gezellige sfeer. De markt werd georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Kerk en de opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de kerk.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.