Home / Brummen-Regiobode / Molenwandeling door Eerbeek

Molenwandeling door Eerbeek

EERBEEK – Speciaal voor mensen die niet zo ver willen of kunnen lopen, begeleidt de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen op woensdag 19 december een wandeling in rustig tempo over landgoed Huis te Eerbeek. Onderweg vertelt hij over de historie van het landgoed en de bijzondere bomen. Ook wordt een bezoek gebracht aan de unieke oliemolen. Hier legt de molenaar uit hoe de imposante molenstenen werken en hoe de olie wordt geslagen. De start van de wandeling is om 14.00 uur bij de Oliemolen in Eerbeek. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon, kinderen van vier tot en met twaalf jaar betalen 2,50 euro en donateurs van GLK mogen gratis mee. Reserveren is niet nodig. Meer informatie is in te winnen bij Herman Heskamp via tel. 06 -16862394 of Chris Holtslag via tel. 0313 – 653113.

Foto: Ton Rothengatter

www.glk.nl/activiteiten

Lees ook

Brummen krijgt budget voor energie besparen in woning

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat inwoners helpen bij het besparen van energie in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.