Home / Nieuws / Mogelijk drank in het spel bij ongeval Velp

Mogelijk drank in het spel bij ongeval Velp

VELP – Op de kruising Waterstraat met de Broekstraat in Velp zijn donderdagavond 13 december een personenauto met een bestelauto met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde rond 20.15 uur, toen één van de twee bestuurders vanuit de Waterstraat afsloeg richting Broekstraat.
De bestuurder van de bestelauto heeft lichte verwondingen opgelopen. Nadat hij is behandeld door het ambulancepersoneel is hij meegenomen naar het politiebureau voor ademanalyse. De politie vermoedt dat er mogelijk alcohol in het spel is. Beide voertuigen zijn door de botsing total loss geraakt. Het verkeer had vanwege het ongeluk hinder, omdat er een rijbaan was afgesloten.

Foto: Tom Huysman/Persbureau Heitink

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.