Home / Rheden-Regiobode / Modeshow BudgetBeurs

Modeshow BudgetBeurs

DIEREN – Na de startbijeenkomst in april is Budgetbeurs Dieren met nieuwe meedenkers aan het werk gegaan om nieuwe leuke activiteiten te bedenken en is nagedacht over hoe verder te gaan. De eerstvolgende bijeenkomst is een modeshow, in samenwerking met de Kledingbank. Dierense inwoners tonen de mooiste outfits, donderdag 13 december vanaf 19.00 uur in OBS de Wensvogel in Dieren.
BudgetBeurs Dieren organiseert leuke, gezellige activiteiten om gemakkelijker om te gaan met een krappe beurs. Onderwerpen verzinnen en activiteiten organiseren gebeurt door inwoners zelf en iedereen is welkom om mee te doen.

budgetbeursdieren@gmail.com

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.