Home / Alle-Regiobode / Miniconcert Jack Liemburg en Ton Snijders

Miniconcert Jack Liemburg en Ton Snijders

APELDOORN/VELP – Zanger-performer-kunstenaar Jack Liemburg uit Apeldoorn en toetsenist Ton Snijders uit Velp presenteren hun nieuwste cd, getiteld Kleuren van de Liefde. Dit doen zij op zondag 9 december, vanaf 16.00 uur met een mini-optreden in Mansion24 in Apeldoorn. De CD is onderdeel van een kunstboek met alle zelfgeschreven songteksten. Het boek bevat voor elk nummer een kunstwerk van Jack Liemburg, die niet alleen zanger, maar ook een bekend kunstenaar is.

www.jacksart.nl

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Miljoenendans

In Eerbeek en Loenen heeft men de afgelopen week een gat in de nog steeds …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.