Home / Brummen-Regiobode / Mini-koorproject in Brummen

Mini-koorproject in Brummen

Mini-koorproject in Brummen

BRUMMEN – Op donderdag 6 december start het Koor Cantari project Kerst 2.0. Gedurende drie repetities kunnen geïnteresseerden in het Trefhûs van Philadelphia Zorg in Brummen kennis maken met het ensemble van het koor. Er worden meerstemmige bekende en onbekende kerstliederen gezongen. Op 27 december worden de liederen gezongen voor de bewoners van het Trefhûs. Na afloop wordt het project afgesloten met een borrel. Deelname kost 10 euro. Opgeven kan via www.koorcantari.nl of tel. 06-18287234.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.