Home / Doesburg-Regiobode / Milieuparkje Voor-Drempt bij Dorpshuis

Milieuparkje Voor-Drempt bij Dorpshuis

REGIO – De gemeente Bronckhorst legt begin 2019 een nieuw milieuparkje aan bij het parkeerterrein van het Dorpshuis in Voor-Drempt. Deze vervangt het bestaande milieuparkje aan de Dreef. De nieuwe locatie van het milieuparkje bij het Dorpshuis in Voor-Drempt is gekozen samen met de dorpsraad Drempt. Het is een centrale en herkenbare locatie, met voldoende ruimte voor zowel inwoners als voor de vrachtwagens die de containers legen. Het nieuwe milieuparkje krijgt zes ondergrondse containers: rest, PMD, glas, luiers en incontinentiemateriaal, textiel en oud papier. De bestaande locatie biedt die ruimte niet. Daar blijft wel een restafvalcontainer staan.

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.