Home / Rheden-Regiobode / Midwinterconcert in Het Rhedens Rozendaal

Midwinterconcert in Het Rhedens Rozendaal

ROZENDAAL – Donderdag 13 december verzorgen leerlingen van de vóórexamen- en eindexamenklas muziek van Het Rhedens Rozendaal de eerste podiumavond, het midwinterconcert. Het wordt een muzikale avond met prachtige klassieke en moderne muziek.

Uitgangspunt van de avond is dat de muziek akoestisch, dus zonder elektrische versterking, wordt uitgevoerd. Speciaal voor deze avond wordt er een vleugel gehuurd. Het is dus dé gelegenheid om het meer klassieke repertoire te spelen. Maar het mag ook modern zijn. Ook leerlingen die geen deel uitmaken van de muziekgroep mogen een bijdrage leveren aan de podiumavond. De vaardigheden van de muziekleerlingen worden op deskundige wijze beoordeeld door gecommitteerden. De bovenbouwleerlingen muziek krijgen namelijk een cijfer voor hun examendossier.

De aula van Het Rhedens Rozendaal opent donderdag om 19.00 uur haar deuren. Het concert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. De school hoopt 13 december heel veel mensen te ontvangen.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.